Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 50
1
Uutiskommentit / Maanhankinta tuo huonokuntoisia neliöitä kaupungin omistukseen — Purettavissa rakennuksissa riesana on ilkivalta
« Uusin viesti kirjoittanut Veronmaksajia vahingoittavaa toimintaa 19.10.2017 11:19:05 »

Lappeenrannassa on kummallinen kupla aiheuttaa kustannuksia veronmaksajille. Tosiasia nyt vain on, että kaupungin omassa omistuksessa oleva tyhjä joutomaa eikä mikään rakennus tuo kiinteistöverotuloja. Jos rakennus tontteineen on jonkun ulkopuolisen omistuksessa, sitä enemmän kiinteistöverotuloja tulee: ne kiinteistöverotulot kun rakennuksen pinta-alan jne. perusteella pääasiassa määräytyvät, kiinteistöverosta hyvin pieni osa on maan osuutta.

Ja kuinka paljon täällä vanhenevan väestön ja muuttotappion Etelä-Karjalassa tarvitaan tyhjää tonttimaata, kun pari päivää sitten niin IS kuin Etelä-Saimaakin uutisoivat, että asuntojen myyntiajat Lappeenrannassa ovat valtakunnallisesti tarkastellen huomattavan pitkiä. Se on veronmaksajia ajatellen huomattavan vahingollista toimintaa hankkia tonttimaata rakennuksineen, jos niillä on vielä purkukustannuksia aiheuttavia rakennuksia. Tekeekö Lappeenrannan kaupunki jotain rakennusliikkeiden yritystukitoimintaa tällaisella vai mikä oikein on ajatuksena?

3

Puumalan päiväkodin pyyntöä on ahkerasti levitetty eri fb-ryhmissä ja monelta yllämainituilta paikkakunnilta on varmuudella lähtenyt postikortteja. 

5

Kävelin koirani kanssa tänään aamupäivällä Honkaharjun sairaalan ohi ja totesin ettei ole pula asiakkaista. Joka parkkiruutu oli käytetty hyödyksi. Honkaharju on todella tarpeellinen lähiasukkaille. Haluaako Itkonen Honkaharjun lopettamisella täyttää Lappeenrannan laajennetun keskussairaalan tilat niin että kohta on potilaita pitkin käytäviä. Jäitä hattuun!

7

Kodikas, kuitenkin upea konserttisali - kiitos yrittäjille !

8

Sarja ohjelmassa ei ole mitään järkeä kuka on nukkunu kun oli esi katseltavana. Maso eioo tajunnut että ketterä pelaa kahessa viikossa enemmän kuin khl ja nhl joukkueet , Miten palautuminen .

9
Mauri kirjoitti:

Lauleskelija siis häiritsi oikean työntekijää.


Trkaktori kuski iteki elantonsa eteen työtä ei vain trallatellut!

10

Lappeenrannassahan on useita muitakin merkittäviä ICT-yrityksiä. Esimerkiksi kotimainen pörssiyhtiö Innofactor. Miksi näitä ei koskaan mainita lehtiartikkeleissa?

Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 50